Va invitam sa va descoperiti copilul in paginile ce urmeaza, cu aceeasi placere cu care noi sadim zambete pe chipurile lor...

.

.

21 mar. 2016

Atelier de vara-limba engleza

                  DRAGI PARINTI, avem placerea sa va anuntam programul nostru pentru vacanta de vara.
                  Chiar daca e vacanta, putem sa imbinam utilul cu placutul, de aceea vom avea activitati din cele mai diverse, care sa permita copiilor sa simta ,,gustul,, vacantei, jucandu-se dar si invatand, in acelasi timp, lucruri noi, ce ii pregatesc pentru viitoarele etape scolare din viata lor.
                   In ceea ce priveste programul de limba engleza, copiii vor avea in activitatile zilnice si un program special de pregatire pentru examenele Cambridge, un program ce presupune rezolvarea unor fise de lucru, exercitii de pronuntie, jocuri de cuvinte, scurte povesti (cu texte adaptate pentru varsta copiilor) traduse chiar de cei mici si nu in ultimul rand punerea in scena a unor scurte piese de teatru pentru copii, pe diferite teme, in care micii actori – copiii- sa dezvolte dialoguri ce le vor facilita, astfel, dezvoltarea limbajului intr-o limba straina si o mai buna comunicare. Dialogul, pe diferite roluri, reprezinta de asemenea, si un mijloc ce le ofera celor mici prilejul de a capata incredere in ei si de a se exprima mai usor in limba engleza.
                  Nu vor lipsi nici jocurile si concursurile: din lumea povestilor, in vacanta, din lumea animalelor, cum avem grija de planeta noastra si multe alte teme interesante pentru cei mici.
                  Avem de asemenea, placerea sa lansam si o ,,provocare,, parintilor, si anume: propunerea unor teme, la alegere, pentru cateva activitati din programul nostru.
                   Cu aceste propuneri dar si alte surprize frumoase pentru copii, asteptam cu drag si vacanta de vara, cu un program plin de lucruri utile pentru micuti.